Házirend


Apartman házunkban a zavartalan üdüléssel kapcsolatosan a legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaltuk össze:

 

A szálláshelyet az érkezés napján 14:00 és 17:00 óra között lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 08:00 és 10:00 óra között kell elhagyni és kizárólag az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.

Korai érkezés és késői távozás a foglaltság függvényében biztosítható és külön díj ellenében lehetséges, előzetes regisztrációra nincs lehetőség. Kérjük, kizárólag érkezése előtt egyeztessen velünk.

A lefoglalt időponthoz képest, korábban történő elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

A vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

A vendégek által nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az apartmanház területén csendrendelet van, mely 22:00 órától, másnap reggel 08:00 óráig van érvényben.

A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel az esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendeletet illetően.

Amennyiben Rendőrségi kivonulás történik a vendég magatartása miatt, annak költségeit, illetve az Önkormányzat által kiszabott bírságot a vendég köteles megfizetni.

 Az apartmanokban dohányozni tilos! Dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!

A szobában történő dohányzás esetén, Füstmentesítés címén alkalmanként 10.000 Ft-ot számítunk fel.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a Mandula Apartmannal szemben, úgy annak költségét a rendbontó azaz – akivel szemben történt az intézkedés- köteles a kiszabott bírságot megfizetni! Ez intézkedés feljelentést és egyéb eljárást von maga után!

Szálláshelyünk egyéb szálláshelyként működik, így a 239/2009. (X. 20.) Kormány rendeletben előírtaknak megfelelően takarítást az alábbiak szerint végzünk:

a) vendégszoba legalább hetente egyszer, ágyneműhuzat- és törülközőcserével egyidejűleg. (ágynemű: 1 db paplan, 1 db párna személyenként, törülköző: 1 db kéztörlő, 1 db nagyméretű törülköző személyenként), az új vendégek érkezése előtt minden esetben,

b) a közösen használt helyiségek takarítása mindennap.

 

Az apartmanokat a vendégeknek tisztán adjuk át, ott létük alatt takarítást a fentieknek megfelelően (7 éjszaka után a 8. napon) végzünk. Amennyiben takarítási igénye van, kérjük, ezt előre jelezze kolléganőnknél, melynek költsége 3.000 Ft (2-es,3-as,4-es,5-ös,6-os apartman) /alkalom, illetve 5.000 Ft (1-es, 7-es apartman) / alkalom, ágynemű csere 500 Ft/fő/alkalom, törölköző csere 200 Ft/db/alkalom.

Kérjük, szemeteiket a középen található szemetesbe, a szelektív hulladékot pedig az erre kijelölt edénybe helyezzék.

Minden apartmanhoz 1db parkoló ingyenes és használható.

 

A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó felelősséget nem vállal.